16/04/2010

...



Im getting a little impatient now..several times I have thought that things are about to happen...but noo..not yet..any creative suggestions anyone??

12 comments:

 1. Vi fikk 10 dager før real-life-datoen, så da skjer det sikkert i morgen!

  ReplyDelete
 2. uhh i remember that feeling! and im thinking and thinking of things too suggest to you, but really all you can do at that point is wait! and maybe cook things for the freezer (incl. brownies!)

  ReplyDelete
 3. Min jordmor foreslo jeg skulle massere brystene mine...det synes jeg var kreativt. jeg gjorde det dog ikke. Smør deg med tålmodighet, og lakker tåneglene dine, det var et tips ejg fikk. Da kan du stirre på fargerike negler, ta en pedikyr eller noe;) Masse lykke til, blir bra det her, vettu.

  ReplyDelete
 4. you can try drinking ginger tea. everytime i drank this tea towards the end of my pregnancy i had small contractions and my daughter arrived 4 days early. good luck :-)

  ReplyDelete
 5. Hei igjen:)
  Jeg bare antok fra første stund at jeg kom til å gå over. Like greit. Så ble jeg da ikke så utålmodig...Ikke før det faktisk hadde gått 12 dager over. Så det ble som jeg trodde. Måtte bli satt igang. Flere venninner av meg anbefalte fødselsforberedende akupunktur. Jeg dro heller å fikk gravidaromaterapi. Veldig deilig. Men ingen virkning. For meg hvertfall ;) Men, jeg vil bare si klisjèen; kos deg den siste tiden. Jeg savner magen!!!

  ReplyDelete
 6. *heia stine! hva med det gode gamle husmortipset om å vaske trapper?! da blir det sikkert litt action;) jonathan kom på terminen, så jeg slapp heldigvis å gå over tida. men den siste uka gikk tregt husker jeg..jeg gjorde som hun over her foreslo:bakte og bakte og bakte! hadde fryseren full av muffins og kanelboller;) masse lykke til framover*klem v

  ReplyDelete
 7. He he, du får smøre deg med tålmodighet, babyen kommer når den skal!Vesla mi kom et par uker etter terminen, når jeg leser bakover i bloggen min, ser jeg at jeg hadde de samme tankene som deg - HVA skal til for at babyen skal komme!

  En flott blogg du har - legger meg til som følger! Barnekjolen du har kjøpt var kul!

  Masse lykke til i dagene som kommer!

  ReplyDelete
 8. Takk, Marve er nydeligheten sjøl! Du kommer til å bli helt overveldet av følelser. Forbered deg på mange gledes tårer! Og litt barseltårer;)

  ReplyDelete
 9. Mine rier startet cirka fem minutter etter vi hadde sex! :)

  ReplyDelete
 10. Rømmegraut med masse kanel fekk fart på sakene for meg!

  ReplyDelete
 11. Mamma hadde termin med meg på lillejulaften, men ho hadde ingen planar om å ligge på sjukehuset i jula. Så 17.desember, på morgonen, gjekk mamma ut for å måke snø. Det gjorde susen, eg blei født samme kveld, og slapp å ha julebursdag.

  Lite snø i Oslo no, dessverre. Men kanskje trappevask gjer samme nytten?

  Lykke til, Stine!

  ReplyDelete
 12. Det nadja skriver om brystene er forresten ikke bare "kreativt", det er jo medisinsk forklarlig at det virker. Gro Nylander skriver masse om det i På Vei, og det kan være så effektivt at man helst skal gjøre det når man er hos legen eller på sykehuset (!). Når jeg var i fødsel, men riene dabbet av, var det bare å massere brystvortene og poff, så var det godt igang igjen.

  ReplyDelete