05/05/2010

zzzz...


I have never appreciated sleep more than now...
We did not get any sleep last night, I gave Olivia milk on and off all night long..and mr.T changed diapers.
Can anyone please tell me that this is just a period and that it will be better in just a little while...?! zzz...

16 comments:

 1. everything is just a period when it comes to babies! -both the good and the bad! hope you get some sleep!

  ReplyDelete
 2. oh oh oh and Olivia is sooo precious! i can't believe i forgot to write that!

  ReplyDelete
 3. Olivia is so beautiful! Of course it is just a period. And especially the first weeks can be hard. But it's getting better, i can promise you that. And when you see that first smile everything is forgotten!

  ReplyDelete
 4. åh<3 vilken härlig bild:) man har ju hört att det är tufft i början..! hoppas det lugnar ner sig snart så att ni får lite sömn.

  ReplyDelete
 5. Kjære deg! Det blir bedre! Det å plutselig ha en baby kan oppleves som et sjokk for mange - "Skal livet mitt være sånn?!!". Men det går seg til. Prøv å bevare roen. Vit at for mange er det sånn - det er pupp, litt soving på mamma elle kanskje pappa, våkner når dere legger henne bort, mer pupping, litt skriking, plutselig sovne, plutselig våkne, pupp, osv. Det er normalt! Men slitsomt. Det kan vare en stund - noen uker, noen måneder...Men om et par tre måneder oppdager du at ting begynner å gå seg til.
  Så lenge må du sove når du klarer, få pappaen til å bære eller trille babyen så du får sove. Hold ut, og tenk på at denne tida går egentlig veldig fort (det tenker du ikke nå, men om et års tid vil du se det)Alt du gir av nærhet og kjærlighet nå vil du få igjen for seinere.

  Dette ble en lang kommentar, kanskje noe sånt som dette fra bloggen min kan være litt trøst: http://piasverden-pia.blogspot.com/2010/03/ting-gar-seg-til.html

  Masse lykke til!

  ReplyDelete
 6. it will get much, much better. oh so much better. slowly and steadily and you'll find that you'll keep forgetting the bad stuff/phases.
  of course, my daugher is only 4. but right now it's bliss, except when it isn't. ;-)

  ReplyDelete
 7. Kjenner meg igjen der gitt. Min på snart 6mnd er en ekstreem natterangler(heldigvis ikke grining da. Han ligger og smiler og preiker høylydt.) Men siden dette er nr 2 så vet jeg at dette er for en kort periode i mitt liv. (Storesøster preiket ikke. Hun var litt mer høylydt.) Men hold ut! Det går fortere enn du aner. Og snart har dere funnet en fin rytme. Er egentlig forundret over er at kroppen kan klare seg på så lite søvn. For jeg har ALDRI vært så trøtt og sliten som småbarnsforelder. Men jeg har ALDRI vært så lykkelig heller.

  Nyt sola! Permisjon er digg!

  ReplyDelete
 8. She`s so lovely <3

  It will be better soon with the nights, I hope!

  ReplyDelete
 9. For me, it was a series of 'a-little-betters'. The first one was at five weeks (thank god!!), then at twelve weeks, and then at four months, when my ravenous little guy started having some porridge in the evenings, it got lots better. Sort of. Until teething and eye infections and other stuff. So I'm waiting for the next 'a-little-better', too.

  She's beautiful, though!

  ReplyDelete
 10. søtaste lille babyen i verden!

  ReplyDelete
 11. Det blir bedre!!! Den aller første tiden, sånn cirka de første fire ukene, er kanskje de mest slitsomme i hele livet. Synes jeg, da. Så stabiliserer liksom alt seg, man får litt kontrollfølelse, litt rutiner, ting sitter i fingrene.

  Og så er det litt som en annen her sier, at alt går i perioder, gode og dårlige. Det gjelder spesielt søvn, da. Ellers, om hun sliter veldig med å finne roen, anbefaler jeg på det sterkeste en time hos osteopat. Vår lille gutt hadde en låsning i ryggen viste det seg, og slikt er veldig vanlig. Han gråt ikke noe særlig, men slet med å finne roen og sove godt.

  Ellers: hun er nydelig. Sov når du kan, husk å ta bilder av absolutt alt, bestill mat på døra og vaskehjelp om dere blir for slitne. Det er verdt penga :)

  ReplyDelete
 12. Hehe. Det er som de andre her sier: ting går i perioder. Vår lille tusseladd styra fælt med soving helt til han var 10,5 mnd pga kolikk og diverse. Frem til da hadde han sovet maks 3 timer i strekk. Nå våkner han kun et par ganger om natta - og vi er sjeleglad. En venner seg til alt :)

  ReplyDelete
 13. Hahaha. Se her:

  http://unadostres.blogg.no/1237462299_sweet_dreams.html

  Og ja, det blir bedre. Husker jeg var så gira og trøtt samtidig den første tiden.

  ReplyDelete
 14. høres slitsomt ut å være småbarnsforelder! og skjønner at man lett kan bli litt fanget i sin egen boble - er litt av en omveltning!! (er mye glede også selvfølgelig, men søvnmangel er bare noe av det værste.. jeg fungerer rett og slett ikke uten nok søvn) og med tanke på hvor gretten jeg blir når jeg ikke får mine 8 timers skjønnhetssøvn, lurer jeg på åssen det blir når min tid kommer.... stakkars K =O

  ReplyDelete
 15. PS: men kjempesøt jente, det er det ikke tvil om iallefall ;)

  ReplyDelete