20/08/2010

Sykdom i heimen:(


Mr.T and me have been invaded with the flu:( Luckily Olivia is well, hope it stays that way..she has not yet been sick so that would be a new (and a little scary) experience:(
In case she gets sick..any advice from all you great parents out there?

13 comments:

 1. Ammer du? Da blir hun nok ikke syk de første 6 mnd. Men fysj og fei - det er ganske trist når disse smårollingene blir syke, og hvertfall for første gang. Da får morshjertet seg en skikkelig støkk. Krysser fingrene for at hun slipper unna :)
  God helg!

  Hilsen Kaja

  ReplyDelete
 2. Hei Kaja! Ja jeg fullammer, så da krysser jeg og fingrene for at hun ikke blir syk:) Off, ja jeg kjenner at jeg blir super bekymra bare av tanken...:( Godt å høre at jeg ikke er alene om det iallefall;) God helg til deg og!

  ReplyDelete
 3. Uff da...skjønner godt at du er bekymret.

  Ikke moro første gangen, ikke andre, tredje, fjerde.....aldri egentlig! Det "verste" er egentlig om hun blir veldig tett i nesa, det er frustrerende både for deg og henne. Særlig i forhold til ammingen.

  Noen tips hvis tett i nesen er å heve sengen litt i hodeenden, nesespray eller morsmelk inn i nesa, nesespray/melk i nesa rett før ammingen, amme veldig oppreist..

  Ellers følge med på feber, huske på å regulere varmen for henne med klær og dyne/pledd, siden hun ikke klarer dette selv.

  Lykke til!
  Klem fra Stine

  ReplyDelete
 4. God bedring til hele gjengen!! Når dere er friske og fine skal vi treffes og koooose oss!

  ReplyDelete
 5. Takk Anja!!:D Det gleder vi oss veeeldig til!!:)

  ReplyDelete
 6. lots of breastfeeding, sleeping, fresh air (except the case she's got fever). we got a great thyme oil bath (specially for babies) from the pharmacy. Heidi

  ReplyDelete
 7. Jeg er på besøk fordi Ingvild skrøt sånn av deg på sin blogg at jeg ble helt interessert! Og selvsagt ble jeg ikke skuffet.
  God bedring til dere, jeg kan aldri tenke meg at lillejenten blir smittet siden du fullammer. Men om hun blir det likevel, så varer det nok ikke lenge - og alle tipsene som har kommet er supergode. Husk å lufte godt inne :)

  ReplyDelete
 8. God bedring! Et godt tipd til foreldre: drikk mye vann og sov med tjukkelabber/raggsokker. Det gjør jeg alltid! :)

  ReplyDelete
 9. God morgen!
  Håper dere snart blir friske og raske igjen! og at Olivia (nydelig navn!) holder seg frisk. Å være syk er ikke noe gøy!
  God bedring!
  Stor hilsen fra Kaspara

  ReplyDelete