18/10/2010

All play no work;P


I made a blanket for Olivia to play on, fun project:)
Ps: All play and no work is not the right term now btw,it's more the other way around->
Olivia does not want to sleep much these days..Any great advice on how to get a 6months old baby to sleep longer at night(and day)??

11 comments:

 1. Really nice !! and good colors.

  ReplyDelete
 2. Beautiful blanket! I'm sure your Olivia will enjoy playing on it - so would mine. ;)
  I'm excited about your shop by the way.

  ReplyDelete
 3. Så kult teppe!!! Har et skjerf/sjal som ligner litt :)

  Angående soving så er det ikke så greit..vi hadde også kjempetrøbbel, helt fram til nå, hehe. Har dere begynt med grøt og middag til henne? Det hjelper på mettheten i hvertfall..og kanskje søvnen. Og husk at søvn avler søvn, så å kutte ned på soving om dagen f.eks. er ikke lurt.
  Det kan jo være tenner på gang. Vår lille fikk tenner da han var 7,5 mnd og da startet den veldig urolige sovingen.

  Håper det går seg til :)
  Klem fra Stine

  ReplyDelete
 4. Write down the hours Olivia sleeps (day + night). If you do that for some days you will know how much sleeps she needs. Than you can split it over the day and the night: The more she sleeps the day the less she sleeps the night. If you find out that she needs e.g. about 18 hours sleep and you want her to sleep for 12 hours the night you will have 6 hours for the day-sleeping: 3 in the later morning, 3 in the afternoon. But you have to wake her up after the 3 hours! In the first few days it's hard, but it works!

  ReplyDelete
 5. cute! i am in the process of making a triangle blanket too. :)
  i wish i had some advice for you and olivia. tayvee kind of set her own schedule, but she didn't really get into a great pattern until around nine months. i hope that happens soon for you!

  ReplyDelete
 6. Det kommer nok på plass. Jeg vet at det er ett dårlig råd, men det ordner seg til slutt, eller jeg tror det ordner seg snart faktisk.
  P.S. Teppe er kultkultkult!

  ReplyDelete
 7. kom akkurat over bloggen din! morsomt sammentreff! Min lille Olivia kom til verdne to dager etter din:) og vi sliter også med lite søvn på dagen! ikke så greit å vite hvordan det skal snus heller! :) Lykke til! ps. gleder meg til nettbutikken din kommer opp:)

  ReplyDelete
 8. Åh. Vi hadde det likt en periode, og alle sa "slapp av det ordner seg". Men nei, det var ikke noe som bare ordnet seg vet et trylleslag, det var noe vi måtte ta tak i og jobbe for. Jeg sier bare: les, les, les! Kjøp/lån deg bøker om barn og søvn - det er MYE å lære av ekspertene. Da vår krabat slet med søvnen rundt 7 mnd sa mannen min "hva kan vi lære av en bok liksom, vi kjenner ham jo best selv?" og jeg trodde egentlig han hadde rett. Men fy søren så mye jeg lærte, så mye ting vi hadde gjort "feil", og så utrolig enkelt det var å snu trenden. Barn er så forskjellige, og noen må læres å sove. Vi tenkte vel litt sånn at vi hadde fått en liten gutt som rett og slett ikke var så glad i å sove, men vi tok så feil, han trengte bare å lære seg å finne roen og bli helt trygg i situasjonen. Vi gikk fra katastrofale netter til 12-timers sammenhengende søvn på én uke. Jeg tuller ikke! Og slik har det holdt seg, nå er lille elsklingen 15 mnd gammel og sover hver natt fra 19-17.30. Jeg ga bøkene mine videre til en venninne, der våknet lillejenta 8 ganger hver natt, og etter to uker sov hun 12 timer i strekk.

  Er det noe som er verdt å kjempe for, så er det nattesøvnen. Både for store og små.

  Har du en mailadresse, så kan jeg gjerne sende deg noen boktips?

  ReplyDelete
 9. Ehe. Han sover altså til 07.30, ikke 17.30 :)

  ReplyDelete
 10. Thank you for your advices!!Tusen takk for alle svar!! Anonym: Tusen takk for at du tar deg tid til å svare så utfyllende:) Vil veldig gjerne ha bok- tips!! Min mail er : stine@stinepettersen.com :):)

  ReplyDelete